Hvad er en Reborn-dukke ?

Hvad er en Reborn-dukke ?

Du undrer dig sikkert over, hvad reborn-dukker er, hvorfor de er på mode, og hvilke fordele de giver. Først og fremmest skal du vide, at reborn dukker er meget realistiske dukker, der ligner rigtige nyfødte børn. De ligner meget rigtige babyer, og det er der en god grund til: De er lavet med stor omhu. Reborn-dukker har en rig og lang historie. Realismen i dette legetøj har været værdsat i hundreder af år. Disse dukkers ansigtstræk er malet for at ligne et rigtigt barns ansigtstræk, og deres hår, der normalt er lavet af mohair, er implanteret med en særlig nål for at gøre det så troværdigt som muligt.

Realistisk dukke, der ligner en rigtig baby

Reborn-dukkens realisme er utrolig!

Reborn-dukkens krop er beregnet til at være meget realistisk. Den kan være blød eller hård og er normalt bevægelig, så den genfødte dukke kan indtage den korrekte babystilling. Den er også ofte vejet, så den svarer til barnets vægt i den alder. Efterhånden som teknologien udvikler sig, bliver nogle modeller mere sofistikerede, f.eks. med en magnet i munden, der gør det muligt at placere attrappen, eller et elektronisk system, der efterligner et hjerteslag. Reborn-babyer bliver ikke købt af deres "forældre", men "adopteret". De får en fødselsattest og nogle gange et barselsarmbånd. Ofte passer deres ejere på dem, som om de var en rigtig baby. De taler med dem, bader dem og skifter deres tøj flere gange om dagen.


Hvad er formålet med en Reborn-dukke?


Reborn-dukker er nyttige til mange ting. En Reborn-dukke kan hjælpe kommende forældre med at passe deres barn. Fordi den ligner en baby, kan forældre bruge den til at lære, hvordan de skal tage sig af barnet, hvordan de skal organisere sig osv. Nogle gange mister en mor sit barn på grund af abort, dødfødsel, sygdom osv. Fordi den genfødte dukke ligner en rigtig baby, kan den hjælpe en sørgende mor med at håndtere denne vanskelige situation.

At give en genfødt dukke til mennesker med Alzheimers sygdom eller demens kan have overraskende gavnlige virkninger. Forskere har fundet ud af, at disse mennesker er mere rolige, når de er i kontakt med et genfødt barn. Det er også muligt at bruge en Reborn-baby som surrogatbaby til film- eller fotooptagelser. Dukken kan være en erstatning for en rigtig baby, da den er utrættelig og rolig.

Reborn baby hjælper de ældre

Rebirn dukker er en følelsesmæssig støtte for ældre mennesker.

Hvor overraskende det end kan virke, hjælper en genfødt baby ældre mennesker til at komme bedre ud af det med hinanden. Så du skal ikke blive overrasket, hvis du ser mange kvinder adoptere dem på plejehjem. At eje et lille livløst væsen ville fremme deres interaktion med andre og udvikle en vis form for tilknytning. De skaber en følelse og en følelse af "forbindelse" ikke kun med dukken, men også med omgivelserne.

For mennesker med Alzheimers sygdom har undersøgelser vist, at en genfødt dukke mindsker virkningerne af sygdommen. Patienterne har en tendens til at miste interessen for deres kære eller endda forlade dem, og en realistisk dukke ville være en effektiv behandling mod dette fænomen. Patienterne opfører sig bedre med dette legetøj. Desuden holder de genfødte dukker dem med selskab og får dem til at føle sig bedre tilpas.

Hjælp til en kvinde, der har fået en abort

En reborn baby kan hjælpe mødre, der har været udsat for en abort.

For nogle kvinder forårsager abort store følelsesmæssige og psykologiske lidelser. Selv om en dukke ikke kan erstatte et menneske, kan en reborn babydukker give sørgende mødre følelsesmæssig trøst. Denne moderne teknologi kan hjælpe dem med at overvinde depression. Det siges, at det at eje en genfødt dukke hjælper meget med at helbrede sorg. Psykologer mener, at denne løsning er effektiv, så længe det reborn barn ikke ses som et virkeligt objekt, men som et imaginært objekt, der hjælper dem i sorgprocessen.

Nogle psykologer og terapeuter hævder imidlertid, at genfødte babyer ikke hjælper sørgende mødre, men forlænger deres lidelser. Efter et par måneder eller et år minder dukken moderen om barnets fravær. Sorgen er derfor en vigtig proces, hvis faser skal respekteres for at overvinde den.

Reborn-vauvan käyttäminen ylimääräisenä elokuvassa

Filmproducenter har brugt denne teknik i årevis. Når de skal filme en ret voldsom scene med en baby, bruger de en ikke-animeret dukke. Hvad kan være mere realistisk end en model med alle de egenskaber, der kendetegner en rigtig baby? En reborn dukke er stadig det bedste valg til alle slags stunts. Ved første øjekast er disse to værdier misvisende. Medmindre scenerne bliver sat ned billede for billede, vil det være svært at se, at babyen ikke er ægte.

Reborn dukke, bare for sjov!

Det kan være sjovt at holde reborn dukker som legetøj.

Vi kan fortælle dig, at det at tilbringe tid med en genfødt dukke kan få dig til at føle dig frisket op og lidt gladere, samtidig med at du har det sjovt! Selv om det kun er en dukke, vil du gerne passe på den som en rigtig person. Vi lever i et miljø, hvor stress er en del af vores hverdag med pendling og andre aktiviteter. Det glade og søde ansigt på en smilende reborn dukke vil berolige dig, da disse babyer kun har brug for lidt opmærksomhed fra dig.

 

Hvis du er rigtig interesseret er her en kuponkode som du indtaster lige før betaling og du har 20% ved en ordre over 1500 DKKM76HM5BY390S . Rabat vises kun én kasse.

Opbygning af en stor personlig samling af Reborns-dukker

En stor samling af Reborn-dukker.

Er du fristet til at købe en reborn dukke? Hvis det er tilfældet, kan vi fortælle dig, at prisen på en reborn dukke ligger mellem 40 og 1000 euro. Dette tal er naturligvis kun vejledende, da der findes modeller, der overstiger dette beløb. Prisen varierer alt efter kvaliteten og realismen af det pågældende produkt. Jo mere detaljeret dukken er, jo højere er prisen. Husk, at design og fremstilling af disse dukker kræver en masse tid og ekspertise.

Husk, at reborn silikone-dukker er de dyreste. Og hvis du køber tilbehør, f.eks. en flaske, en dukke eller tøj, stiger prisen alt efter, hvad der er inkluderet i købet. Med så mange forskellige designs på markedet begiver mange producenter sig ud på en spændende rejse. Tag dig god tid til at vælge din nyfødte dukke.

Hvorfor give en Reborn-baby til et barn?

Dit barn vil have det meget sjovt med en reborn dukke.

Reborn-dukker bruges til mange formål. For det første bruges disse dukker til at udvikle pigernes sociale og moderlige færdigheder. Piger kan have det sjovt og hygge sig med genfødte dukker. De ser det som en måde at øge deres sociale og moderskabsmæssige færdigheder på i en tidlig alder. Ved at lade som om de er en mor, udvikler de med tiden empati. De nyder også at tage sig af en mere følsom og afhængig person, samtidig med at de stimulerer deres fantasi. Vi oplever også, at dette forbedrer barnets udtale og ordforråd.

Samtidig er det kun børn, der kan opleve at få en lillebror eller søster med en genfødt baby. Barnet vil lære at lege med legetøjet og passe på det. De forstår, at barnet stadig er skrøbeligt og har brug for at blive holdt. Reborn-dukker giver dem denne mulighed. Når et rigtigt barn bliver født, er de klar til at modtage det, fordi de er forberedt.

 Hvordan vælger man en Reborn-dukke?

Der er flere faktorer at overveje, når du køber en reborn baby. Først skal du vælge din partners køn. Tag dig god tid til at beslutte, om du vil have en dreng eller en pige. Husk altid, at der ikke er noget rigtigt eller forkert valg, det handler kun om præferencer. Hvis du kigger i vores online shop, vil du se, at vi har genfødte dukker i alle aldre. Så du kan vælge baby, dreng eller pige. Du kan vælge baby, 6 måneder eller ældre, det er helt op til dig.

Nogle har f.eks. en mørkere hudfarve end andre, og du kan finde hvide, sorte eller blandede genfødte dukker. Du skal dog huske, at hår kræver mere vedligeholdelse, da det tager længere tid at passe det. Og endelig skal du overveje materialet af den reborn dukke, som du vælger. De mest almindelige i vores butik er af stof, vinyl eller silikone.


Konklusion


En reborn baby er en dukke, der ligner en rigtig baby meget. Genfødte dukker er et fænomen, der bredte sig i begyndelsen af 2000'erne og er blevet mere og mere populært blandt forældre, børn og ældre. Disse dukker kan have mange positive aspekter, f.eks. at håndtere sorg, hjælpe ældre mennesker eller bare være sjove som legetøj. Nogle mennesker kan ikke lide genfødte dukker, fordi de ligner døde babyer.

Er du interesseret i reborn dukker? Vi anbefaler kraftigt, at du tager et kig her:

Hvor kan man købe en reborn dukke ?

Læs mere om realistiske dukker til voksne

 

Tilbage til blog