Om os - About us

Vi er et team på 4 personer, der har arbejdet med Reborn dukker og reborning siden 2010. Vi var selv fans og samlere af Reborn-dukker. Med denne fantastiske passion besluttede vi i 2022 at oprette en særlig butik for alle Reborn dukkeelskere i Danmark. I dag er vi ansvarlige for produktion og salg af tilbehør, og vi har et team af hårdtarbejdende medarbejdere, der sørger for, at du modtager dine varer hurtigt og uden problemer. Vores mål er at give vores kunder produkter af høj kvalitet til rimelige priser. Vi håber, at du nyder at kigge rundt i vores butik.


Reborn dukker til salg


Vores vigtigste mål er at give dig mulighed for at udleve din kærlighed til Reborn-dukker ved at tilbyde Reborn-dukker af høj kvalitet til salg til rimelige priser. Produkterne i vores sortiment er nøje udvalgt for at passe til vores kunders smag. Vi er altid på udkig efter de nyeste trends og opdaterer jævnligt vores katalog. Hvis du er på udkig efter noget nyt, unikt og behageligt, så er du kommet til det rette sted. Vi stræber efter at innovere ved at give vores kunder det, de ønsker, og ved at sætte deres ønsker i første række.

Produkterne i vores butik er også perfekte gaver til at forkæle den særlige person i dit liv. Kundeservice, stil, innovation, pålidelighed og professionalisme er vores nøgleord. Hos Reborn kan du shoppe fra dit eget hjem. Vi garanterer, at din ordre bliver leveret så hurtigt som muligt.

Bedste sted at købe en Reborn dukke i Denmark


Alle Reborn-dukker er unikke. Og det er det, der gør vores produkter så smukke. Hvis du vil have en pige, kan du se vores samling af Reborn-pige-dukker, og hvis du leder efter en lille dreng, kan du se vores Reborn-drengedukker. Alle vores realistiske Reborn-dukker knurrer ikke, når du sætter dem på scenen, og de giver dig kærlighed. De ved også, hvordan de skal stå stille under et fotooptagelse eller en eksponering. Det er dog sjældent, at du kan modstå dem i længere tid uden at lege og nusse dem...

Tag et kig på alle vores kollektioner:

Alle reborn dukker
Pige reborn dukker
Dreng reborn dukker

Piger vil ofte efterligne deres mor, lege med dukker og være mor til deres egne babyer i børneværelset. De forbereder sig måske også på, at der kommer en lillebror eller søster. Disse piger øver sig i at klæde sig på, skifte tøj, bære og lege med babymad. Reborn-babyer udfylder denne rolle perfekt.