Hvor kan man købe en reborn dukke ?

Hvor kan man købe en reborn dukke ?

Reborn-dukken har i nogle år nu været en stor succes over hele verden, især i Danmark og Norge. Reborn dukker ligner rigtige babyer og er meget realistiske dukker. Takket være omhyggelig maling og omhyggeligt arbejde er de reborn babyers træk identiske med de rigtige babyers, og deres hår er implanteret med en særlig nål for at tilnærme sig virkeligheden. Men hvor kan du købe en reborn dukke? Vi skal nok svare på det spørgsmål, men du skal vide, at du er kommet til det rette sted, for vi er en butik, der har specialiseret sig i reborn dukker.

Klik på billedet for at se vores Reborn-dukker.
Uanset om du vil supplere din samling, give dit barn en gave eller vise din hengivenhed til en person i nød, er det vigtigt at være informeret, før du køber en reborn dukke. Der er flere kriterier at overveje, såsom prisen på den reborn dukke og barnets egenskaber. Det er nok bedst at vælge en butik, der har specialiseret sig i at sælge reborn dukker.

Vores online butik er en one-stop shop for alle typer reborn babyer. Uanset om du er på udkig efter en pige Reborn dukke, en dreng Reborn dukke, tvillinger eller babyer med hvid eller sort hud? Uanset hvad du leder efter, kan du finde et bredt udvalg af realistiske dukker til gode priser i vores butik.

Køb en reinkarneret dukke i Danmark eller Norge

Hvis du er i Danmark eller Norge og ønsker at købe en reborn dukke. I vores specielle butik finder du smukke reborn dukker og søde små engle. Med de billeder, vi stiller til rådighed, kan du selv se den høje kvalitet af vores produkter og forestille dig dem i dit hjem. Du vil nyde at give din kommende reborn dukke sin første flaske! Vi sender vores reborn dukker gratis til hele Danmark, Norge og endda til hele verden, men afhængigt af din placering kan der være ekstra forsendelsesomkostninger.

Køb en specialfremstillet Reborn-dukke fra en kunstner

Ikke nok med det, du kan få en realistisk dukke direkte fra vores specialbutik. Det er også muligt at få en kunstner til at lave din dukke og give liv til dit ønske. Du skal afgive en specialbestilling for at få den fremtidige dukke leveret til dig. Historien om reborn dukker og reborn kunst er ret kompleks. Det kræver meget tid og tålmodighed fra både kunstneren og den person, der bestiller. Afhængigt af materialet, kvaliteten af den valgte serie, antallet af malingslag og detaljerne kan prisen på en reborn dukke variere fra kunstner til kunstner.Reborn dukke kan blive specialfremstillet for over 150.000 dkk (ca. 22.700 dollars).

Skab din egen Reborn-baby

Tidligere skabte mange mennesker deres egen reborn baby i silikone ud fra en eksisterende dukke og tilføjede nye detaljer for at skabe deres egen enhed. Nu er det muligt at investere i et komplet reborn babykit og skabe din egen samling. I disse sæt finder du ben, arme, hoved og nogle gange en torso. Sættet indeholder også instruktioner og værktøj, der hjælper dig med at give dit kommende barn liv.

Hvorfor købe en Reborn-dukke?

Der er mange grunde til at købe en Reborn-dukke.

Hvis du stadig er usikker på, om du vil købe en Reborn-baby, spekulerer du måske på, hvorfor du skal købe en Reborn-dukke. Selv om denne dukke er beregnet til børn, betragtes den ikke blot som legetøj. Faktisk har mange andre mennesker grunde til at købe en.


En Reborn dukke vil underholde dit barn


En Reborn-dukke er først og fremmest et stykke legetøj. Det kan ikke kun underholde dit barn, men også stimulere dets opvågnen og udvikling. Ved at passe på sin dukke forbedrer han sin finmotorik, dvs. alle de præcise bevægelser, der gør det muligt for ham at manipulere genstande. Efterhånden som hun lærer at organisere sig selv for at passe sit barn, bliver hun også mere uafhængig.


En reborn baby kan hjælpe en mor under graviditeten


En reborn dukke (eller reborn baby) kan være et interessant pædagogisk værktøj. Fordi den ligner en rigtig baby, kan den hjælpe en kommende mor med at lære at passe sin nyfødte. Disse reborn dukker kan derfor bruges i workshops for kommende forældre. De bruges også til at uddanne sundhedspersonale: kommende sygeplejersker eller jordemødre lærer at udføre deres arbejde ved hjælp af de nyfødte dukker.


Reborn dukker kan hjælpe de ældre

Plejere har fundet ud af, at tilstedeværelsen af en reborn baby kan lindre ældre mennesker, der lider af neurodegenerative sygdomme som Alzheimers, ved at være til stede. Ved at passe denne dukke, der ligner et rigtigt barn så meget, kan du give dem noget at leve for og tilbringe deres dage med. De får igen noget at tale om, og de kan genoptage kontakten med deres omgivelser.

Reborn dukke til at udfylde tomrummet

Selvfølgelig er et barn uerstatteligt. En reborn dukke kan ikke tage dens plads. Men realismen i en adopteret reborn baby er af en sådan art, at den delvist kan kompensere for fraværet af en rigtig baby. Når du holder en af disse omhyggeligt designede reinkarnerede dukker, kan det føles som om, du holder et rigtigt barn, med ansigtstræk og hudstruktur perfekt kopieret.


Reborn dukke til følelsesmæssig støtte i sorgtider

Glæden ved at forvente et barn kan blive til en tragedie, hvis dit barn får en abort eller dør ved fødslen eller i løbet af de første par dage af livet. Disse realistiske dukker kan hjælpe sørgende par gennem den vanskelige periode med perinatal sorg. For nogle ville det ikke hjælpe dem at "adoptere" et falsk barn at sørge, men ville efterlade dem i en tilstand af illusion. For andre skal dukken ses som et transaktionsobjekt, der følger moderen gennem de mest smertefulde faser af sorgen. Man skal derfor sørge for, at dette fantasibarn ikke er permanent til stede.

Tilbage til blog