Reborn dukker til salg i danmark

Reborn dukker til salg i danmark

Find den Reborn dukke sælger i nærheden af dig, og få din dukke overalt i Danmark.

Hos Reborn-Dukke har vi reborn-dukker til salg i Danmark. Med de mange valgmuligheder, vi har, finder du helt sikkert den dukke, du leder efter. Reborn-dukker er baby-lignende dukker til salg.

Vores reborn baby i silikone er af høj kvalitet. Silikone er det materiale, der minder mest om huden på en rigtig baby. Maleriet af denne silikone giver et ægte udseende til huden på en genfødt baby.

Dukken har en hel krop af blød silikone for at give en blødere og mere realistisk baby, der kan gå i vandet.

Det skyldes, at silikone gør det muligt for modellerne at have en meget blød og alligevel fast hud, hvilket giver nøjagtig samme følelse som når man rører ved en rigtig baby.

Desuden er det et meget modstandsdygtigt materiale, der aldrig går i stykker, og det er ikke giftigt, hvilket er ideelt, når man ved, at det kan være legetøj til børn.

For at kunne give dig realistiske reborn baby i danmark af høj kvalitet, som stadig er overkommelige for de fleste, har vi udviklet en proces, der giver alle fordelene ved blød silikone, samtidig med at den stadig er attraktiv. Dette består i at blande silikone og vinyl for at opnå et materiale, der ligner en rigtig baby. På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af realistiske og prisvenlige dukker fremstillet af denne blanding til en overkommelig pris. Du kan selvfølgelig også vælge modeller af 100% ren silikone, som også er tilgængelige på vores hjemmeside.

 

reborn dukker til salg i danmark 

Bløde reborn babyer i silikone til pige og dreng: Dreng reborn dukke ofte forsømt på bekostning af piger. Dette er ikke tilfældet i vores butik ! Vi gør en dyd ud af at tilbyde en række forskellige modeller til alle.

Tvillinger: Hvad hvis du adopterer en duo? Du vil elske vores uadskillelige par.

Hudfarver: Lys eller mørk hudfarve? Du bestemmer selv!

Følelser: Hver model har sin egen følelse: griner, er sur, er sur, er forelsket...

Hår: Foretrækker du blondt, brunt eller rødt hår? De fleste af vores dukker har håndimplanteret mohairhår, hvilket giver dem et meget realistisk udseende. Du har også et bredt udvalg af reborn babyer i silikone uden hår. 

Tilbehør: Så snart du har modtaget det, kan du bruge det. Vores reborn dukker er alle ledsaget af tilbehør, så du modtager alt det tilbehør, der passer til den model, du har valgt. Uanset om det er en sut, et pyjamasæt eller en flaske, vil din lille pige være klar til at blive nusset med det samme.

Tilbage til blog