Reborn dukke pris

Reborn dukke pris

Reborn-dukker er mere end blot samlerdukker eller børnelegetøj. Disse realistiske dukker er realistiske billeder af babyer. Men hvor meget koster en Reborn-baby? Vores team af designere og hobbyfolk besvarer det spørgsmål i dette blogindlæg.

reborn dukke pris

Prisforskel efter type Reborn-dukke


Der findes mange forskellige versioner af Reborn-dukker. Der findes modeller under 6 måneder, hvis du vil adoptere en reborn-baby, der ligner en rigtig nyfødt. Disse babyer ligner meget babyer og er meget realistiske. Alt er designet til at ligne en rigtig baby, vægt, ansigtsudtryk, berøring, blødhed osv. er alle designet til at ligne en rigtig baby. Prisen på en reborn dukke kan variere afhængigt af, hvor realistisk modellen er.

Der findes også reborn dukker, der klassificeres som 6-18 måneder gamle. Husk, at hver reborn dukke har en ægte identitet, et navn eller en fødselsdato, hvilket gør den endnu mere realistisk. Du kan frit vælge navnet, uanset om du vælger en dreng eller en pige. Når du køber på samme tid, bør du også tage hensyn til hudfarven. Heldigvis er der noget for enhver smag: hvide, sorte, blandede racer og endda asiatiske. Du er velkommen til at kigge på vores samling af Reborn dukker, nogle er tilgængelige i sovestilling (lukkede øjne), men du kan også købe en Reborn dukke med åbne øjne, eller siddende, liggende, smilende, trist, valget er meget varieret.

Pris på en Reborn baby i henhold til fremstillingsmaterialet

Prisen på en Reborn-dukke varierer afhængigt af de anvendte materialer.

Prisen på en reborn-baby kan variere betydeligt afhængigt af de materialer, der bruges til at fremstille den. De varierer fra 350 til 10.000 dkk. Reborn-dukker på begynderniveau kan koste 350-700 dkk, dukker i mellemklassen 700-1400 dkk og reborn-dukker i den høje ende af skalaen langt over 1.500 dkk, og de kan endda koste over 10.000 dkk, hvis dukken er specialfremstillet af en kendt designer.


Prisen for en reborn dukke af stof


Værdien af en reborn dukke varierer alt efter dens kvalitet. Du kan finde dem i vores planteskole fra 400 dkk. De kan derfor betragtes som billige produkter. De er især velegnede til dem, der ønsker at adoptere en Reborn-baby uden at investere mange penge.


Pris for en vinyl Reborn-dukke


Prisen på en vinyl reborn dukke afhænger i høj grad af dens realisme. Disse produkter er "mellemklasseprodukter" med en anslået pris på 80-200 €. Til din information har de bedste reborn-dukker et system, der simulerer hjerteslag eller vejrtrækning.


Pris for en reborn silikone dukke


Prisen på en reborn silikone dukke afhænger af kvaliteten af fremstillingsprocessen. Det skal bemærkes, at disse modeller er de dyreste. Årsagen? Simpelthen fordi de kunstnere, der skaber dem, er meget opmærksomme på de mindste detaljer, når de skaber dem, fordi selv følelsen af fugt på læberne altid er til stede. Det er en god grund, fordi silikone stadig er et dyrt materiale. Disse modeller koster mellem 750 og 2.800 dkk.


Pris for en specialfremstillet Reborn-dukke


Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det også er muligt at lave en specialbestilling til en kunstner. Kunstneren beregner den endelige værdi under hensyntagen til de individuelle priser på de reborn dukkedele. Desuden har kunstneren brugt dage eller endda uger på at arbejde på modellen. Sammenfattende kan man sige, at den gennemsnitlige pris for en skræddersyet reborn-dukke ligger mellem 2.800 og 10.000 dkk.


Hvorfor er en reborn dukke dyr?

De fleste af de materialer, der er nødvendige for at fremstille en reborn dukke, skal importeres. Designerne er nødt til at bestille fra udlandet, f.eks. USA, Tyskland og Storbritannien. Med andre ord betyder prisen på de komponenter, der er nødvendige for at fremstille reborn dukker, høje leveringsomkostninger. Den dyreste reborn baby nogensinde siges at være solgt på Ebay for næsten 7600 dkk. Hun er skabt af en af de mest respekterede reborn-dukkemagere, Romie Stryden, som begyndte at lave dukker omkring 1989.

I 2010 skabte denne kunstner en meget begrænset udgave af "Joelle"-dukken, hvoraf der kun findes 10 i verden. Ikke alene var hans arbejde meget nøjagtigt og realistisk, men denne version er også meget sjælden. Det er sandsynligvis grunden til, at køberen har budt en så høj pris for den.


Pris på Reborn baby tilbehør


Nogle mennesker elsker at dekorere deres reborn dukker. Det kan være tøj, tøjdyr, bløde legetøj, sutteflasker..... Omkostningerne varierer afhængigt af kvaliteten. Hvis du vil have et komplet sæt med sko, sokker, ble og sut, skal du betale 200-400 dkk.

Klik på billedet for at se vores produkter.
Hvor kan man købe en billig Reborn-dukke?

Som du måske har bemærket, er det svært at finde butikker, der sælger reborn dukker. Heldigvis findes der onlinebutikker, der har specialiseret sig i reborn dukker, og du vil være i en af dem, ikke bare et sted. Du befinder dig på Danmarks mest populære specialiserede websted. Der er et bredt udvalg af reborn dukker med priser fra 600 dkk til 2.400 dkk.

Der er også messer, der er dedikeret til reborn dukker. Disse arrangementer giver alle kunstnere mulighed for at dele deres passion og erfaring med andre. Nogle arrangerer auktioner ved disse arrangementer. Det er også en mulighed for dukkemagere til at præsentere og sælge deres dukker.


Hvorfor købe en Reborn-dukke?

Reborn-babyer kan hjælpe på mange måder.

En reborn baby kan tjene mange formål og kan være nyttig for nogle mennesker. I nogle tilfælde er en reborn dukke perfekt til en kommende mor, der venter sit første barn. De kan vænne sig til at tage sig af det skrøbelige dyr, og dette "legetøj" giver dem mulighed for at gøre det. Reborn-dukker har en rig og omsorgsfuld historie. Ældreplejecentre bruger også reborn dukker til at hjælpe de ældre. Sidstnævnte har ofte svært ved at kommunikere med andre, og reborn dukker er en stor hjælp for dem. Det samme gælder for børn, der har en lillebror eller lillesøster. De lærer at håndtere en reborn baby, før de har en rigtig baby i deres hænder.


Konklusion


Som du kan se, kan prisen på en reborn dukke variere alt efter mange forskellige parametre. Afhængigt af antallet af arbejdstimer, realismen, de anvendte materialer (vinyl, silikone, stof). De dyreste reborn dukker er specialfremstillet af kendte reborn kunstnere. Hvis du ønsker at købe en reborn dukke til en rimelig pris, skal du ikke tøve med at gennemse vores kollektioner, du vil helt sikkert finde en reborn dukke, der passer til dit budget.

Tilbage til blog