Realistisk baby dukke

Realistisk baby dukke

Dukker der ligner babyer

Reborn-dukker har til formål at ligne babyer på den mest perfekte måde. Det kræver tid, en dygtig håndværker og førsteklasses materialer. Som du kan se her (se Rasmus  og Saraa) er dukkerne lavet af silikone af høj kvalitet.

Genfødt dukke taget

Deres priser varierer enormt alt efter forhandlerens kvalitet. Det vil sige, at du kan finde dem for både 500 og 100.000 kroner. Men hvorfor varierer prisen så meget, spørger du måske? Det er meget enkelt.

Køb af en genfødt baby fra en genfødt designer

Hvorfor kan prisen variere så meget?Prisen på reborn-babyer kan variere afhængigt af kvaliteten af det tilbehør, der er brugt til at skabe babyen, den tid, der er brugt på reborn-babyen, detaljerne og kvaliteten af de sidste detaljer.

Hvis du bestiller en dukke fra en dukkeproducent, kan prisen være over 500 eller 1000 £. En specifik ordre kræver mere tid, mere præcist arbejde og mere omhyggelighed.

Den tid, der bruges på at skabe et værk, kan være en faktor i prisen. Udgifterne til materialer som f.eks. prisen på sættet, den anvendte maling, det håndmalede hår eller mohairimplantatet? Der er så mange faktorer, der bestemmer den rigtige pris for disse vidunderlige dukker.

Der findes forskellige sæt og forskellige materialer, der bruges til at lave en realistisk baby. Silikonevinyl er et materiale, der ofte anvendes til en overkommelig pris og af god kvalitet. Du kan slippe af sted med mellem 3000 og 5000 kr. afhængigt af sættet og dukkens størrelse. Nogle kan endda gå op til 10.000 kr. afhængigt af den anvendte prototype.

Priserne for silikone af god kvalitet starter ved 1.500 kr. og kan gå op til 50.000 kr. pr. dukke. Det er ekstremt dyre babyer for nogle mennesker, men vi taler om kunst.

Billige reborn babyer

Heldigvis for dig er der mange billige Reborn-babyer (reborn baby danmark) til rådighed. I vores Reborn-Dukke børnehave kan du sikkert finde noget, der falder i din smag med vores hundredvis af reborn babydrenge, piger, sorte babyer og meget mere. De fleste af vores kreationer er en blanding af vinyl og silikone eller blot vinyl, hvilket forklarer den lave pris på realistiske dukker. Desuden er priserne ganske overkommelige, fra 400 kr. til 3000 kr. for de mest realistiske af slagsen. Reborning er derfor tilgængeligt for alle uden at ødelægge dig selv ved at investere alle dine opsparinger i en kreation.

Tilbage til blog