Hvorfor købe en reborn dukke

Hvorfor købe en reborn dukke

Er du på udkig efter en baby, der ligner en baby? Så har du helt sikkert brug for en

reborn dukke til at adoptere! I dag er der alle slags reborn babyer på markedet. Du kan nemt finde en billig reborn baby! Så det er op til dig at vælge den, du ønsker at købe. Men hvad er det? Hvorfor købe en? Hvilken en skal du vælge? Vores sammenligningsside besvarer alle disse spørgsmål for at oplyse dig.

En reborn baby er simpelthen en meget realistisk baby. Navnet taler for sig selv, fordi ordet "reborn" betyder "genfødsel" på engelsk. Så denne badedragt har intet at gøre med den traditionelle baby, fordi den ligner en rigtig baby til perfektion. Det er derfor, det hedder sådan, fordi det genfødte barn er mere end bare et barn, det er et ægte falsk barn. Disse meget realistiske badebukser er lavet af silikone for at opnå en ultra naturlig effekt og en berøring, der kan sammenlignes med huden på en rigtig baby.

For at opdage de genfødte dukker i specialbutikken nedenfor og for at få alle oplysninger (pris, fornavn, størrelse, vægt...) klik på vores samlinger. Derefter kan du få adgang til alle de andre modeller.

Tilbage til blog